Onze verkooptools & materialen

Onze NGB-winkel is DE referentie in Brussel voor de levering van bouwmaterialen. U vindt in onze winkel alle materialen die u nodig heeft om uw bouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Verf

Onze professionele kwaliteitsverven zijn zorgvuldig samengesteld om een perfect resultaat te garanderen. Onze schilders hebben hun hoge dekkracht en hun grote gebruiksgemak bewezen. Het hoge pigmentgehalte en de rijke harsachtige bindmiddelen garanderen een hoge opbrengst per vierkante meter en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Ruwbouw

Uw NGB-shop biedt een ruime keuze aan bouwmaterialen voor de bouwsector. In de winkel vindt u alle materialen die u nodig hebt om uw bouwwerkzaamheden uit te voeren: beton- en terracottablokken, bakstenen, cement, bekistingen, pleisterwerk, enz.

Electriciteit

Rust uzelf uit met kwaliteitsapparatuur om uw elektrische werkzaamheden in de beste omstandigheden uit te voeren met NGB. Uw winkel in Brussel biedt u een selectie van hoogwaardige elektrische apparatuur die geschikt is voor alle soorten werkzaamheden. Wees zeker van de kwaliteit van de apparatuur en materialen met NGB!

GEREEDSCHAP

Uw NGB-winkel in Brussel biedt ook een ruime keuze aan verbruiksartikelen voor gereedschap en schroeven. Schuurmiddelen, slijpers, nieten, spijkers, bits, schroeven, handgereedschap... Vertrouw op de expertise van NGB om u te voorzien van kwaliteitsproducten waarnaar professionals vragen.

SANITAIR

NGB biedt een breed scala aan sanitaire apparatuur voor al uw projecten en werkzaamheden. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten biedt onze winkel een selectie van apparatuur in klassieke of eigentijdse stijlen, passend bij alle soorten projecten.

outlet

Al onze outlet- en opruimingsaanbiedingen op onze einde reeks producten en onze nieuwste stukken tentoongesteld in onze showroom.

02 216 01 33